Sleutelwacht Alarmopvolging: een veilig gevoel

De Sleutelwacht Nederland is aangemeld bij alle regionale politiemeldkamers in Nederland.

Ons Doel


De Sleutelwacht Nederland B.V.(SWN) is een initiatief van (ex) politiemensen. Wij zijn een onderneming die zich vooral richt op de lokale markt. De kracht van onze onderneming bestaat uit de volgende onderdelen:

Effectiviteit & veiligheid

Wij werken effectief omdat we een kleine platte organisatie zijn met een schat aan ervaring als het gaat om veiligheid. Wij hebben heel korte lijnen. De directeur geeft dagelijks leiding en is ook uw aanspreekpunt.

Betrokkenheid & persoonlijk contact

Onze mensen zijn zeer betrokken bij hun werk, omdat ze deel uitmaken van een kleine groep die dagelijks contact hebben met onze klanten. Voor u dus altijd dezelfde gezichten aan de deur en voor onze medewerkers een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Werkgebied: Arnhem e.o., West Veluwe Vallei, Over Betuwe en De Liemers

Ons werkgebied bestaat uit Arnhem en omgeving, West Veluwe Vallei, Over Betuwe en De Liemers. Binnen ieder gebied is een werkkring gesitueerd. Door de keuze voor kleinschaligheid is de plaatselijke bekendheid van onze medewerkers zeer groot en zijn onze aanrijtijden kort.

Vragen? Neem gerust contact op of bel 0317-318 332

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staat De Sleutelwacht Nederland garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid

Alarm- en Servicecentrale


Live View, real-time cameratoezicht


Preventief en controlerend


Opleidingen en Trainingen


Techniek

Als uw alarmsysteem een alarm genereert (inbraak, brand, overval etc), dan zullen, met een aansluiting op onze meldkamer, de juiste contactpersonen en/of hulpdiensten op de hoogte worden gesteld. Op deze manier wordt er altijd direct actie ondernomen op een inbraak-, overval-, brand- of technische melding. Onze alarmcentrale draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. De medewerkers doen dat volgens een protocol – lees schriftelijke afspraken – dat zij samen met u opstellen.

Wilt of kunt u zelf geen actie ondernemen dan kan de alarmopvolging door professionals worden overgelaten. Zij weten precies hoe te handelen in bepaalde situaties. Indien noodzakelijk zullen zei bij een calamiteit de hulpdiensten inschakelen en u op de hoogte stellen. Is er schade aan het pand dan zal de opvolgingsdienst actie ondernemen zodat het pand weer veilig kan worden afgesloten.Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden door te spreken.

Waarom SWN

Door de jarenlange ervaring en kennis is professionele alarmopvolging onze kernactiviteit geworden. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw meldingen in vertrouwde handen binnenkomen, maar óók snel en adequaat opgevolgd worden!